Om os

AJ-HealtTechSkimmel-svamp.dk drives af AG-SkimmelsvampTest, der er en del af AJ-HealthTech ApS. AJ-HealthTech er udsprunget af ingeniørvirksomhed Ammongas A/S, som vi også deler lokaler i Glostrup med.

AGSkimmelsvampTest giver dig nye billigere og bedre muligheder for at teste skimmelsvamp så helbredsproblemer kan undgås. Skimmel-relaterede problemer er typisk: hovedpine, træthed, irriterede øjne og næse, svimmelhed osv.

Vi gør os umage for at give rigtig god service. I kan hurtigt komme i kontakt med os, og vi sender produkterne til Jer senest 3 dage efter bestillingen (vi sender altid samtlige bestillinger om mandagen, onsdagen og fredagen, men ofte sender vi også de øvrige dage).

Har du spørgsmål til vores produkter? Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål alle hverdage i dagtimerne. Er vi optaget, kan du lægge en besked – så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Personlig henvendelse kun efter aftale, da vi ofte har meget travlt på kontoret.

Henvendelse via e-mail besvare normalt samme dag. I meget travle perioder kan der gå op til to hverdage.

Sådan handler du hos os

Hos AG-SkimmelsvampTest kan du betale online med Dankort, Visa, MasterCard, PayPal og MobilePay. Vi kan også sende en faktura til betaling i stedet. Vi tager ikke gebyr.

Comments are closed.