Om os

AJ-HealtTechSkimmel-svamp.dk drives af AG-SkimmelsvampTest, der er en del af AJ-HealthTech ApS. AJ-HealthTech er udsprunget af ingeniørvirksomhed Ammongas A/S, som vi også deler lokaler i Glostrup med.

AGSkimmelsvampTest giver dig nye billigere og bedre muligheder for at teste skimmelsvamp så helbredsproblemer kan undgås. Skimmel-relaterede problemer er typisk: hovedpine, træthed, irriterede øjne og næse, svimmelhed osv.

Vi gør os umage for at give rigtig god service. I kan hurtigt komme i kontakt med os, og vi sender produkterne til Jer senest 3 dage efter bestillingen (vi sender altid samtlige bestillinger om mandagen, onsdagen og fredagen, men ofte sender vi også de øvrige dage).

Har du spørgsmål til vores produkter? Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål alle hverdage i dagtimerne. Er vi optaget, kan du lægge en besked – så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Personlig henvendelse kun efter aftale, da vi ofte har meget travlt på kontoret.

Henvendelse via e-mail besvare normalt samme dag. I meget travle perioder kan der gå op til to hverdage.

Sådan handler du hos os

Hos AG-SkimmelsvampTest kan du betale online med Dankort, Visa, MasterCard, PayPal og MobilePay. Vi kan også sende en faktura til betaling i stedet. Vi tager ikke gebyr.

2 thoughts on “Om os

  1. jeg er blokeret,og betaler gerne med en faktura,idet banken har sagt stop med køb over nettet.Hvad koster en undersøgelse?Min COL er blevet værre, jeg har boet her 1år.Det er kun i soveværelset. Venlig hilsen.

  2. Hej Dorrit

    En undersøgelse koster fra kr. 2.450. Du bør kontakte os telefonisk for bestilling.
    Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *