Få et radon-eftersyn af en ekspert

Få vores ekspert, der er bygningsingeniør med speciale i radon, til at lave et grundigt radon-eftersyn

Ønsker du at få fuld klarhed over dine radon-problemer. Så få hjælp af vores ekspert. Kan evt. kombineres med en undersøgelse for problemer med fugt og skimmelsvamp.

Har målinger vist, at radon-niveauet i din bolig er for højt? Så bør du overveje, at få vores ekspert, der er bygningsingeniør med speciale i radon, til at lave et grundigt radon-eftersyn.

Besøget omfatter bl.a.:

  • Vi gennemgår bygningen i forhold til foretagne måling
  • Vi verificerer, om målerne har været placeret korrekt under målingen
  • Vi gennemgår bygningen for åbenlyse, synlige kilder til radon-indtrængning
  • Vi giver forslag, inklusive fordele og ulemper, til tiltag, der kan gøres i forhold til boligens konstruktion
  • Vi indhenter et til flere skriftlige tilbud på de forskellige løsninger fra radon-kyndige entreprenører, så du har et godt sammenligningsgrundlag

Med undersøgelsen får du fuld klarhed over dine radon-problemer. Så ved du, hvad der kan gøres, hvor meget de enkelte tiltag typisk reducerer radon-niveauet, og hvad de vil koste.

Pris og bestilling

Et radon-eftersyn koster fra kr. 2.900 (plus kørsel – se skemaet nedenfor) og kan bestilles ved at kontakte AGX Indeklima på tlf. 61 42 40 40 eller via e-mail: info@agx.dk.

Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vil lægge ud med de mindre, billige løsninger, eller om du vil opnå den maksimale reduktion med det samme. Hvis du ønsker det, giver vi selvfølgelig også (inkluderet i prisen) tilbud på radon-sikringen.

Ved du ikke allerede, hvad radon-niveauet i din bolig er, kan vi selvfølgelig hjælpe med også at fastslå det, hvis du ønsker det. Radon-målingen skal dog være foretaget inden rådgivning.

Vores priser for kørsel