Radon-sikring til private og erhverv

Vi har mange års erfaring med sikring mod radon til både privat og erhvervVi har mange års erfaring med sikring mod radon og de forskellige muligheder for at reducere niveauet af radon. Det betyder, at vi kan hjælpe med radon-spærre og -sug, tætning og ventilation.

Hvorfor vælge os til radon-sikring?
Grundet vores mangeårige erfaring med rådgivning, ved vi, at forskellige huse har forskellige fordele og bagdele, og derfor kræver forskellige løsninger. Vi har, som de eneste, stor erfaring med samtlige, mulige radon-løsninger. Derfor vil vi altid anbefale den mest fordelagtige, og sikre, at den er dimensioneret korrekt. Vi er ydermere meget kvalitetsbevidste, og grundet store vareindkøb, kan vi konkurrere med de laveste priser på markedet. .

Er du i tvivl om, hvilken radon-sikring, der vil være det bedste valg, kommer en af vores specialuddannede medarbejdere meget gerne ud og hjælper med at planlægge den bedst mulige løsning. Læs mere om de mulige løsninger her.

Gør du efterfølgende brug af tilbuddet, er rådgivningen gratis. Ellers koster rådgivning 2.800 kroner plus kørsel (se vores kørselstakster her). Ved du allerede helt præcist, hvad type radon-løsning, du har behov for, laver vi selvfølgelig et gratis tilbud.

Kontakt os på tlf. 61 42 40 40 eller skriv til os på info@agx.dk.

Læs mere om radon-sikring