Test selv for skimmelsvamp

RadonHuset.dk kan tilbyde hele paletten af gør-det-selv test for skimmelsvampVia vores samarbejdspartner kan du selv teste boligen eller virksomheden for skimmelsvamp.

Du kan selv teste dit indeklima for skimmelsvamp. Vores samarbejdspartner har således et stort udvalg af gør-det-selv test, du kan vælge mellem.

De forskellige test har hver især sine fordele og ulemper, og du skal være opmærksom på, at de dyreste test også er de mest nøjagtige. Såkaldte indikationstest er således også de billigste, og fås til priser fra under 100 kroner pr. test, mens de meget præcise kan koste op til 2.400 kroner pr. test

Alle test er dog, uanset pris, nemme at benytte og kommer med en letforståelig vejledning på dansk. Er der tale om test, der skal analyseres på laboratorium, medfølger frankeret svaremballage naturligvis også.

Synlig eller skjult

Skimmeltest kan umiddelbart deles i to kategorier: Test til synlige, tilgængelige overflader og test for skjulte angreb af skimmelsvamp. Hvilken kategori af test, der skal vælges, afhænger selvfølgelig af omstændighederne, men du kan finde hjælp til at vælge den korrekte type test her.

Hvis en bygning bliver angrebet af skimmelsvamp, er svampen i nogle tilfælde synlig og nemt tilgængelig – f.eks. på en væg eller et loft. I sådanne tilfælde vil det være oplagt at vælge en skimmeltest til overflader. Du kan læse mere og købe denne type test på RadonHuset.dk.

Skimmelsvamp kan dog også gemme sig bag paneler, loftplader eller lignende. Så kaldes det typisk for skjult skimmelsvamp, men det kan du selvfølgelig også selv teste for. Har du mistanke om skjult vækst af skimmelsvamp i boligen eller virksomheden, skal du vælge en luft- eller støvtest, der kan teste indeklimaet for sporer fra skimmelsvamp. Denne type test kan du også læse mere om og købe på RadonHuset.dk.

Ofte vil det dog være en rigtig god ide at kombinere de to typer test, da begge typer skimmelsvamp meget vel kan findes i boligen eller virksomheden. RadonHuset har derfor lavet nogle testsæt til et eller to rum baseret på deres mest populære skimmeltest-produkter – til særligt favorable priser. Dem kan du finde her.

Få en professionel undersøgelse

Har du mistanke om angreb af skimmelsvamp, uden at du kender årsagen? Så vil vi klart anbefale, at du får foretaget en professionel undersøgelse for problemer med fugt- og skimmelsvamp. Det indbefatter nemlig rådgivning og en enkel rapport, hvor du får at vide, hvad du skal gøre, så problemet ikke kommer igen.

Læs mere om fugt- og skimmelsvamp undersøgelser her. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 50 20 01 50 eller skrive til os på info@dit-indeklima.dk.