Professionel skimmelsanering

Alvorlige skimmel-problemer skal saneres af professionelleVi har mange års erfaring med skimmelsanering og kan også hjælpe dig.

Du har fået konstateret skimmelsvamp i din bolig eller virksomhed, f.eks. efter at have benyttet en af vores skimmelsvamp test, og har behov for at få foretaget en skimmelsanering. Det kan vi klare for dig, hvor vi håndterer hele processen for dig, inklusive den afsluttende rengøring.

Er der behov for det, kan vi desuden hjælpe med at kortlægge det fulde omfang af skimmel-problemet, hvis det ikke allerede er gjort. Det vil typisk være gennem en eller flere destruktive undersøgelser, der nøjagtigt fastslår, hvor og hvor meget skimmelsvamp, der er tale om.

Vi håndterer det hele

Skimmelsvamp kan fjernes på mange forskellige måder, men de tre mest anvendte metoder er:

  • Mekanisk
  • Microclean (tørdamp)
  • Kemisk (biovenlig)

Vi foretrækker ikke én metode frem for en anden. I stedet benytter vi os altid af den eller de metoder, der egner sig bedst til den pågældende opgave. På den måde, er du sikker på at få det optimale resultat.

Når vi skimmelsanerer, er kontrolmålinger, reetablering, maling osv. samt afsluttende rengøring altid inkluderet. Viser en eller flere kontrolmålinger, at skimmelsvamp ikke er helt bortrenset, gentages saneringen, indtil der ikke resterer mere skimmelsvamp.

Vi sørger med andre ord for at udføre alle aspekter omkring en skimmelsanering – fra A til Z. Ønsker du selv at stå for dele af processen, kan vi også tilbyde blot at udføre selve saneringen.

Kontakt os for at bestille eller få yderligere oplysninger ved at ringe til os på tlf. 31 11 90 00. Du kan også sende os en e-mail: info@agx.dk.

Afslut med en desinficering

I nogle tilfælde vil det være en rigtig god ide, at foretage en desinficering af de rum, der er blevet skimmelsanerede, eller, alternativt hele boligen/virksomheden. Det tilbyder vi som tilkøb.

Ved en desinficering vil alle rester af skimmelsvamp blive fjernet helt. Til desinficeringen anbefaler vi en såkaldt koldtåge-behandling, der ødelægger arvematerialet i 99,9% af alle bakterier, vira og sporer.

Det betyder, at organismerne hverken kan overleve eller sprede sig yderligere, når årsagen til problemet med skimmelsvamp er elimineret. Behandlingen vil tilmed have en præventiv virkning i op til et par måneder.

Trods sin effektivitet er produktet alligevel meget miljøvenligt. Faktisk så meget, at Sundhedsstyrelsen har godkendt det til brug i storkøkkener og på hospitaler.

En koldtåge-behandling koster fra 2.000 kroner (plus evt. kørsel). Kontakt os for at bestille eller få yderligere oplysninger ved at ringe på tlf. 31 11 90 00. Du kan også sende os en e-mail på info@agx.dk.

Call Now Button