Skimmelsvamp test du selv kan foretage

AGX Nordic kan tilbyde hele paletten af gør-det-selv test for skimmelsvampSkimmeltest for synlig og skjult skimmelsvamp til bolig og virksomhed.

Du kan selv teste dit indeklima for skimmelsvamp. Vores samarbejdspartner har således et stort udvalg af gør-det-selv skimmelsvamp test, du kan vælge mellem.

De forskellige skimmelsvamptest har hver især sine fordele og ulemper, og du skal være opmærksom på, at de dyreste skimmelsvamp test også er de mest nøjagtige. Såkaldte indikationstest er således også de billigste, og fås til priser fra under 90 kroner pr. test, mens de meget præcise kan koste op til 2.400 kroner pr. test

Alle skimmelsvamp test er dog, uanset pris, nemme at benytte og kommer med en letforståelig vejledning på dansk. Er der tale om skimmelsvamptest, der skal analyseres på laboratorium, medfølger frankeret svaremballage naturligvis også.

Synlig eller skjult

Skimmelsvamptest kan umiddelbart deles i to kategorier: Test til synlige, tilgængelige overflader og test for skjulte angreb af skimmelsvamp. Hvilken kategori af skimmelsvamp test, der skal vælges, afhænger selvfølgelig af omstændighederne, men her kan du finde hjælp til at vælge den korrekte type skimmelsvamptest.

Hvis en bygning bliver angrebet af skimmelsvamp, er svampen i nogle tilfælde synlig og nemt tilgængelig – f.eks. på en væg eller et loft. I sådanne tilfælde vil det være oplagt at vælge en skimmelsvamp test til overflader. Du kan læse mere og købe denne type test på RadonHuset.dk.

Skimmelsvamp kan dog også gemme sig bag paneler, loftplader eller lignende. Så kaldes det typisk for skjult skimmelsvamp, men det kan du selvfølgelig også selv teste for. Har du mistanke om skjult vækst af skimmelsvamp i boligen eller virksomheden, skal du vælge en luft- eller støvtest, der kan teste indeklimaet for sporer fra skimmelsvamp. Denne type skimmelsvamp test kan du også læse mere om og købe på RadonHuset.dk.

Ofte vil det dog være en rigtig god ide at kombinere de to typer test, da begge typer skimmelsvamp meget vel kan findes i boligen eller virksomheden. RadonHuset har derfor lavet nogle testsæt til et eller to rum baseret på deres mest populære skimmeltest-produkter – til særligt favorable priser. Her du vores skimmelsvamp testsæt.

Få en professionel undersøgelse

Har du mistanke om angreb af skimmelsvamp, uden at du kender årsagen? Så vil vi klart anbefale, at du får foretaget en professionel undersøgelse for problemer med fugt- og skimmelsvamp. Det indbefatter nemlig rådgivning og en enkel rapport, hvor du får at vide, hvad du skal gøre, så problemet ikke kommer igen.

Læs mere om fugt- og skimmelsvamp undersøgelser. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller skrive til os på info@agx.dk.

Call Now Button