Tests for skjult skimmel ver. 2

Har du mistanke om, at der er skimmelsvamp i et rum, men uden at der er nogen form for synlige tegn. Så kan det skyldes, at skimmelvæksten skjuler sig bag tapetet, panelerne, under gulvet eller lignende.

Tapet_og_panelDet gør det lidt sværere at finde ud af, om der reelt er skimmelsvamp. Men ikke umuligt. For der er flere forskellige muligheder for at teste for skjult skimmelsvamp.

Det kan bl.a. gøres ved hjælp af en lufttest, hvor luften i et rum undersøges for indhold af svampesporer. Denne type test fås tilmed i forskellige udgaver, hvoraf den ene bliver analyseret på et akkrediteret laboratorie, der så udfærdiger en rapport.

Der er også mulighed for at foretage en støvprøve. Testen er en god indikator ved skjulte skimmelangreb, da støvet jo normalt har samlet over en længere periode. Også DNA-analyse af støv er en oplagt mulighed i forbindelse med mistanke om skjult skimmelsvamp.

Vores produkter til at teste for skjult skimmelsvamp findes således i en lang række varianter og mange forskellige prisklasser. Så tag et kig på mulighederne.