Tests for synlig skimmel ver. 2

PRO-Clean_hand2_png

Vi tilbyder i øjeblikket fem forskellige gør-det-selv tests for synlig skimmelsvamp. De varierer i pris, men også i det resultat, de kan give dig. Og nogle tests kræver analyse på et laboratorium, inden du kan få resultatet.

Vores skimmelsvamp-tests kan benyttes på alle typer overflader i boligen. Det vil sige på en væg, i et skab, på en bjælke osv.

Synlig skimmelsvamp kan optræde som små pletter, der kan være sorte, grønne, brune, gule eller hvide. Skimmelsvamp optræder, desværre, i mange varianter, hvorfor det ofte er bedst er teste, hvis der blot er den mindste mistanke.

Godt i gang

Den billigste test, PRO-Clean, er god at starte med, hvis du ønsker at undersøge et mistænkeligt område. Indikerer testen, at skimmelniveauet er for højt, kan man rense området og derpå foretage en ny test med en PRO-Clean test.

Viser denne anden test fortsat et for højt niveau af skimmelsvamp, bør du overveje en dyrere test. F.eks. for at få klarhed over, præcist hvor meget skimmelsvamp der er, og/eller hvilken type skimmelsvamp der er tale om.

Har du eller en anden beboer problemer med helbredet, der kan skyldes skimmelsvamp, anbefaler vi dog, at du ikke nøjes med en overfladetest. I disse tilfælde er det en rigtig god ide, at supplere med en lufttest, der kan hjælpe med at undersøge for skjult skimmelsvamp i hjemmet. Her bør man så altid vælge en af de lidt dyrere tests, der give svar på, hvilke arter af skimmelsvamp der er.